reklama 11C

Sobotní den na ČSP v Olomouci se vydařil Slovákům

V Olomouci se během sobotního dne 22. července skákalo při Českém skokovém poháru až do soutěže stupně ST*, která je mezi jezdci branná jako generálka na nedělní Velkou cenu. Dobrou formu zde ukázali Slováci, když obsadili první tři pozice…
22.07.2017 19:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V soutěži hodnocené na čas si pro první místo dojel Slovák Igor Šulek a Wavo Aramis, a to s náskokem zhruba sedmi vteřin. Další dvě příčky obsadil také slovenský jezdec, a to Ján Cigán starší. Na druhé místo dosáhl s koněm Arcan a třetí pozici získal s koněm Roka.

Na čtvrté místo se pak probojovali svým výkonem Marek Klus a Al Cambero Eurobit, kteří ztratili na vítěze zhruba vteřinu. Elitní pětici doplnil Ladislav Vachutka s Vanilla Rose-H.

V sobotu se uskutečnilo také finále Amateur Tour. Na parkuru stupně ZL se celkem jedenácti jezdců, podařilo dostat po bezchybném výkonu do rozeskakování. V něm nejlepší výkon, stejně jako v páteční kvalifikaci, podala domácí Linda Hošková a Elliot 133. Jezdkyně dokončila nejen bezchybně, ale také ze všech nejrychleji. Na stupni vítězů ji doprovodily druhá Veronika Kučínská s Papajou a třetí Hana Dastychová s Fatimou 15.

Na juniory v sobotu čekala v rámci Czech Junior Cupi stylová soutěž, v níž se nejvíce rozhodčím líbila jízda Sáry Finsterle s klisnou Venezia. Zisk devíti bodů jim zajistil vítězství.

Český skokový pohár v Olomouci vyvrcholí nedělním dnem 23. července. Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Závody bude možné také tradičně sledovat online.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE