reklama 11A

Překvapivý žebříček ČSP po pátém kole v Olomouci

Další kolo Českého skokového poháru, které se konalo v Olomouci, přineslo změny v žebříčku a především zajímavé umístění jezdců. Po neděli 23. července se do čela dostali Jiří Skřivan a Barbora Tomanová, o třetí místo se pak dělí další čtyři jezdci…
24.07.2017 22:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Letošní žebříček jezdců bodujících při Českém skokovém poháru je nezvykle vyrovnaný a nikomu se nepodařilo zatím výrazně odskočit od ostatních. S 28 body na kontě vedou Jiří Skřivan a Barbora Tomanová. O pouhé tři body méně však mají další čtyři jezdci. Jedná se o Jana Chýleho, který v Olomouci chyběl, dále pak Marka Kluse, vítěze olomoucké Velké ceny Aleše Opatrného a také Jana Štětinu. Rozestupy na dalších dvou místech jsou pak taktéž minimální. Rozdíl na prvním a devátém místě je pouhých osm bodů.

Mezi jezdci U25 se do čela dostala Kateřina Málková, a to díky dobrému umístění právě v Olomouci. Na kontě má již 69 bodů. V Czech Junior Cupu si první pozici mezi mladšími juniory nově drží Kateřina Svěráková a mezi jezdci 16-18 let se zatím nejvíce bodů podařilo nasbírat Lucii Kumarové. V Amateur Tour se díky dobrému bodovému přídělu v Olomouci těší z vedoucí pozice Dana Pinkavová.

Všechny žebříčky naleznete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE