reklama 11B

V Brně odstartoval Pony-games Cup 2017

Na aprílovou sobotu připadlo první kolo PGC 2017, které přivítal jezdecký areál Panská lícha. Oproti loňskému roku pořadatelům přálo počasí, takže se všechny turnaje jely pod blankytným nebem. Podrobnosti se dočtete v článku níže...
04.04.2017 11:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: Pony-games.cz

Hlavním trumfem brněnského kola byla přítomnost mezinárodního rozhodčího Pierre-Luc Portrona, který je proslulý svou precizností a tím, že mu na hřišti neunikne ani ta nejmenší chyba.
 
Aby jezdci, trenéři i sudí mohli co nejvíce využít přítomnosti francouzského specialisty, proběhl dopoledne praktický seminář, který se zaměřil na pravidla jednotlivých her a zejména na opravování možných chyb. Účastnili se jej jezdci všech týmů, kterých se nakonec sjelo šest (U12 + U18) a v kategorii U14 závodilo devět dvojic. Nejúspěšnější stájí prvního kola PGC se staly severomoravské Trojanovice, když se jim podařil velkolepý vstup do seriálu v podobě skvělého hattriku neboli vítězství ve všech kategoriích.
 
Disciplína pony-games si u nás začíná získávat své místo na slunci a roste její popularita. Další kolo PGC se bude konat v západních Čechách, konkrétně 30. dubna v Plzni. 
 

Bližší informace o PGC 2017 na www.pony-games.cz

Text: Alžběta Mašková




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE