reklama 11A

Domácí i rakouská elita Pony-games na festivalu

Po páteční parkurové Grand Prix Czech Equestrian Teamu v rámci Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem se divákům představí výběrové týmy České republiky a Rakouska v turnaji štafetových soutěží Pony-games. A kdo nás bude reprezentovat?
19.03.2017 07:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Za český tým nastoupí z JK Rpety Eliška (11 let) a Sára (11 let) společně s kolegyněmi ze Stáje NaPoli – konkrétně s Annou (14 let), Terezou (12 let) a Markétou (12 let). Jména poníků z české ekipy jsou: Zornička, Kuba, Elf, Tonda a Oskar. Všechny zmíněné jezdkyně se účastnily v loňském roce většiny kol Pony-games Cupu, včetně finále. Anička byla jednou z hlavních opor prvního českého Pony-games týmu na mezinárodním turnaji, kterého se Češi zúčastnili loni v září v Normandii.
 
Rakouský tým tvoří zástupkyně Ponyhof Daneder: Lisa (13 let) a Verena (12 let) – obě dvě ve výběru pro mistrovství Evropy 2017 (U14), dále Ben (13 let), Ronja (9 let) a Lili (11 let). Sedlat budou poníky Ebony (s minulým jezdcem se tento pony 2x účastnil mistrovství světa), a také Blue, Levis a Boby.
 
Podrobnosti o Jezdeckém festivalu najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz. Na adrese www.jezdeckypohar.cz se navíc můžete přihlásit k odběru novinek prostřednictvím e-mailu o všech závodech seriálu Zimní Jezdecký pohár ČJF (vč. Jezdeckého festivalu).



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE