reklama 11B

ČJF podpoří pony-games také v letošní sezoně

Stejně jako v loňském roce podpoří i letos ČJF nově se rozvíjející disciplínu pony-games. Spolek Pony-games CZ vypisuje letos Pony-games Cup a také jarní školení pro rozhodčí. Více se dočtete v příspěvku Alžběty Maškové.
27.02.2017 13:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: archiv Pony-games CZ

Stejně jako v loňském roce podpoří ČJF nově se rozvíjející disciplínu pony-games, jejímž hlavním posláním je umožnit dětem seznámit se s jezdectvím hravou formou, naučit se spolupracovat v týmu a smysluplně trávit čas ve společnosti kamarádů a poníků.
 
Na březen jsou naplánována dvě školení propojující teorii v podobě pravidel pony-games a samotnou techniku hry, na které se bude pracovat při společném tréninku a cvičném turnaji. Zájemci se sejdou 4. v Trojanovicích a 18. v Krupé (okr. Rakovník).
 
Pony-games cup startuje letos 1. dubna v Brně, na Panské Líše. Role hlavního rozhodčího se ujme francouzský specialista Pierre-Luc Portron, kterého příznivci pony-games již znají z minulého roku, kdy u nás vedl několik školení a rozhodoval dva turnaje včetně finále. Pod jeho vedením se bude soutěžit ve třech kategoriích U12, U14 a U18, při čemž letošní novinkou v rámci PGC je soutěž dvojic (kat. U14).
 

Ostatní turnaje budou následovat:

1. 4. Brno

29. 4. Plzeň 

27. 5. Pardubice 

10. 6. Trojanovice 

17. 6. Židovice 

1. 7. Mělník 

5. 8. Olomouc

14. – 15. 8. Zduchovice (8. kolo + finále)

 
Text: Alžběta Mašková



Štítky: ČJFpony-games
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE