reklama 11A

Třetí kolo GCL v Šanghaji opět se světovou špičkou

Ve dnech 28. – 30. dubna se v Šanghaji odehraje třetí závod Longines Global Champions Tour a Global Champions League. V konkurenci světových špiček nechybí opět tým Berlin Lions včetně české jezdkyně Anny Kellnerové…
27.04.2017 13:13  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

V Šanghaji bude za domácí celek závodit Daniel Deusser. Foto: GCT / Stefano Grasso

Hvězdné jezdce přilákalo k účasti třetí kolo soutěže dvoučlenných družstev GCL, které se jede během posledního dubnového víkendu v Šanghaji. S nepatrnými rozestupy v žebříčku družstev po dvou kolech se dá očekávat napínavá podívaná v podání nejlepších skokanů světa.
 
Několikanásobný olympijský medailista Lubger Beerbaum (GER) bude se svým krajanem Marco Kutscherem startovat za Cannes Stars. Mexico Amigos bude zastupovat dvojice Christian Ahlmann (GER) a Henrik von Eckermann (SWE). 
 
Ryze nizozemský tandem Maikel van der Vleuten a Leopold van Asten nastoupí za Madrid in Motion. V tomto kole je hned několik celků, za které budou bojovat krajané. Vídeňské orly zastoupí Belgičané Gregory Wathelet a Niels Bruynseels, za piráty ze St. Tropez zas bude závodit francouzské duo Simon Delestre a Julien Epaillard. 
 
Lídry soutěže jsou po závodech v Mexiku a Miami jezdci z Valkenswaard United. Za tento tým opět nastoupí osvědčená italsko-irská dvojice Alberto Zorzi a Bertram Allen. Na druhé příčce bodování jsou London Knights, kteří vysílají v asijském kole do boje Brita Bena Mahera a Brazilce Eduarda Menezese.
 
Francouz Roger-Yves Bost a Němec Daniel Deusser se budou snažit bodovat za „domácí“ celek Shanghai Swans. Berlínské lvy budou v prvním kole reprezentovat Rakušan Max Kühner a česká jezdkyně Anna Kellnerová.
 

Podrobnosti k GCL najdete na webu ZDE

 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE