reklama 11B

Sobotní stopadesátka ve Stuttgartu pro Allena

Třetím soutěžním dnem pokračovaly v sobotu 19. listopadu závody Světového poháru CSI5* ve Stuttgartu. Hlavní soutěží byla večerní dvoukolová stopadesátka, kterou vyhrál irský jezdec Bertram Allen. Celkem se jely tři skokové soutěže…
20.11.2016 10:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Bertram Allen vyhrál parkur do 150 cm při SP Stuttgart. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Jako honební byla hodnocena soutěž s překážkami do 140 cm, kterou sobotní program CSI5* začal. Vítězkou se stala švédská jezdkyně Pertonella Andersson s koněm Mouse, která projela cílem v čase 49,29 sekund. Druhou příčku bral Felix Hassmann na SL Brazonado, jenž se na pomyslných stupních vítězů objevil během stuttgartského mítinku několikrát. Třetí místo obsadil Němec Timo Beck na Habicht CR.
 
Nejvyšší parkur čekal jezdce ve večerním programu. Překážky dosahovaly 150 cm a jela se dvě kola. Nejlépe se s nimi popasoval Ir Bertram Allen na Dino W. Za ním se umístil kolumbijský jezdec Carlos Enrique Lopez Lizarazo na koni Cuplandra. Třetí příčku vybojoval Philip Rüping (GER) s Clintou.
 
Pozdě v noci odstartovala soutěž stupňované obtížnosti do 145 cm, kterou ovládla dvojice Charlotte Bettendorf (LUX) a Safir III, která nasbírala plný počet kladných bodů a dojela v nejlepším čase. Druhý byl všestranný olympijský šampion Michael Jung se Sportsmannem a třetí místo obsadil Leopold van Asten (NED) na VDL Groep Alexia Z.
 

Výsledky z CSI5* Stuttgart najdete TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE