reklama 11D

Lyon opět spojí Světový pohár ve skocích i drezuře

Ve francouzském Lyonu se ve dnech 26. - 30. října konají mezinárodní závody, při nichž se pojede Světový pohár hned ve dvou disciplínách. Pro jezdce Západoevropské ligy je připraveno další skokové kolo, a bojovat se bude také v drezuře…
26.10.2016 09:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Skokové soutěže se konajírámci CSI5*-W a lákají na start ty nejlepší jezdce. Z Austrálie nechybí Edwina Tops-Alexander s koňmi Caretina de  Joter a Florette van het Lambroeck. Velká Británie vysílá do boje Scotta Brashe (Helo Guv´Nor, Ursula XII) a Johna Whitakera. Nechybí ani reprezentanti Německa, a to Christian Ahlmann, Daniel Deusser, Marcus Ehning (Pret A Tout) a další. Na startu uvidíme i vítěze posledního kola v Helsinkách, Švýcara Romaina Dugueta.

Celkem se představí jezdci z 20 zemí světa, nejpočetnější ekipu mají domácí Francouzi. Na seznamu přihlášených můžeme najít jejich nejúspěšnější jezdce, jako je Roger Yves Bost, Patrice Delaveau, Simon Delestre, Penelope Leprevos či Kevin Staut.

V rámci drezurních závodů CDI-W je nahlášeno celkem 17 jezdců z 10 zemí Evropy. Zřejmě nejsilnější ekipou bude ta německá, neboť na startu se představí Jessica Von Bredow-Werndl (Zaire-E) a především pak Isabell Werth se svým aktuálně nejlepším koněm Weihegold OLD. Z dalších jezdců lze zmínit Marcelu Krinke Susmelj ze Švýcarska či nizozemského jezdce Hans Petera Minderhouda.

Stránky pořadatele naleznete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou TADY.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE