reklama 11D

Deusser kraloval v Mercedes Masters Stuttgart

Jedním z vrcholů závodů Světového poháru CSI5*-W, který se koná ve dnech 17. – 20. listopadu ve Stuttgartu, byla páteční noční soutěž Mercedes Masters. Na překážkách do 155 cm kraloval domácí Daniel Deusser, který prokazuje výbornou formu.
19.11.2016 08:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Daniel Deusser si vyskákal ve Stuttgartu Mercedes. První auto  z roku 2013 ze stejné soutěže. Foto: Stuttgart Masters Press

Páteční odpolední a večerní program CSI5*-W ve Stuttgartu přinesl dvě soutěže. Stopadesátku na čas vyhrál francouzský jezdec Roger Yves Bost v sedle Pegase du Murier, který překonal kurz bez chyb v čase 62,64 sekund. Přesně o sekundu pomalejší byl na druhém místě nizozemský jezdec Leopold van Asten s VDL Groep Zidane N.O.P. a pro třetí místo si dojel Steve Guerdat (SUI) na Big Red.
 
Večer se konal jeden z vrcholů celého mítinku, soutěž s překážkami do 155 cm Mercedes Masters. Tři dvojice překonaly základní kurz bez zaváhání a o výhru, ke které patří tradičně i nový Mercedes, se rozeskakovaly. Vítězem se stal Daniel Deusser s Happiness van T Paradijs následován méně známými jezdci Francouzem Martinem Maellem (Giovani de la Pomme) na druhém a domácím Janem Wernkem (Nashville) na třetím místě.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }