reklama 11D

Světový pohár v Lexingtonu vyhrál Kent Farrington

Čtvrtým mítinkem pokračovala série skokového Světového poháru severoamerické ligy. Konalo se v Lexingtonu ve dnech 1. – 6. listopadu, a klíčovou soutěž vyhrál americký jezdec Kent Farrington, který vede také celkové bodování ve své lize.
06.11.2016 17:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Kent Farrington vede bodování Světového poháru v severoamerické lize. Foto: FEI / Anthony Trollope

Stříbrný medailista z letošní olympiády v hodnocení družstev Kent Farrington (USA) vyhrál čtvrtý závod Světového poháru v rámci severoamerické ligy. Soutěž se jela v Lexingtonu v neděli 6. listopadu, její překážky dosahovaly 160 cm a Farrington s koněm Voyeur zvítězil po rozeskakování.
 
Druhé místo obsadila dvojice Callan Solem (USA) a VDL Wizzard, když v rozeskakování ztratila na vítěze bezmála 4 sekundy. Také třetí místo připadlo americké jezdkyni Molly Ashe s koněm Carissimo, která v rozeskakování také nechybovala.
 
Kent Farrington se tak dostal do vedení žebříčku ligy východního pobřeží, o dvacet bodů méně na druhém místě Audrey Coulter a třetí je Laura Kraut.
 
„Byl jsem opravdu hladový po vítězství, a těm, co se mě snažili dohnat, jsem chtěl přibouchnout dveře,“ řekl vítězný jezdec a dodal, že startovní pole bylo silné, zejména McLaidn Ward se svým olympijským koněm
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }