reklama 11B

Severoamerický Světový pohár v Torontu vyhrál Ward

V Torontu se 9. listopadu jelo páté kolo parkurového Světového poháru Severoamerické ligy FEI. Soutěž SP s překážkami do 160 cm absolvoval i olympijský vítěz Nick Skelton. Nakonec jí ovládl jiný olympijský medailista, Američan Mclain Ward…
10.11.2016 10:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: FEI

Toronto hostí ve dnech 7. – 12. listopadu závody CSI4*-W. Jednou ze středečních soutěží byl Světový pohár bodovaný do Severoamerické ligy FEI. Na parkuru do 160 cm se sešla taková esa, jako letošní olympijský vítěz Nick Skelton (GBR) a Big Star, stříbrní medailisté z OH v Riu v hodnocení týmů Kent Farrington a Mclain Ward. Z Evropy dorazili Belgičan Jos Verlooy, Němec David Will či irští jezdci Shane Sweetham a Darragh Kenny. 
 
Nechyběl Ian Millar. Tento legendární kanadský reprezentant, kterému bude v lednu 2017 sedmdesát let, dokončil stošedesátku s jednou chybou na jedenácté příčce. 
 
O vítězství se rozeskakovalo pět bezchybných dvojic, a jediný, komu se podařilo i napodruhé překonat zkrácený kurz parkuru bez trestných bodů byl Mclain Ward s koněm HH Azur, který si tak v Torontu připsal nejvíce bodů do žebříčku SP.
 
Z chybujících byl nejrychlejší další americký jezdec Kent Farrington na Creedance, a dojel si tak pro druhé místo. Farrington je momentálně ve vedení bodování SP v rámci Severoamerické ligy FEI pro východní pobřeží. Na třetím místě dojela zlatá olympijská dvojice Nick Skelton a Big Star.
 

Výsledky z Toronta jsou TADY

 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }