reklama 11A

Reakce na zprávu z prosincové členské schůze SCHČT

Dne 7. prosince proběhla celostátní schůze členů a orgánů SCHČT, při které došlo také na volby. Svolal jí místopředseda svazu. Proti však bylo vedení svazu zvolené na Konferenci v červnu 2016. Jeho reakci přinášíme níže v oficiální tiskové zprávě.
12.12.2016 14:07  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Ke stavu vedení Svazu chovatelů českého teplokrevníka SCHČT jsme publikovali od jara 2016 řadu příspěvků, které najdete v příbuzných článcích níže.
 
Stručně lze říct, že po jarních schůzích a červnové Konferenci bylo zvoleno předsednictvo svazu. Původní vedení však s postupem nesouhlasilo a podalo žalobu. Noví členové předsednictva byli na podzim zapsáni do spolkového rejstříku
 
Původní vedení prostřednictvím Karla Růžičky, současného i předešlého místopředsedy, svolalo schůzi, během které se v jednom dni konala jednání oblastní i zemská a následně Konference. Vše proběhlo 7. prosince v Jihlavě, a došlo i na volbu předsednictva včetně předsedy. Tiskovou zprávu jsme přinesli, a nejdete jí v článku ZDE.
 
Nyní reaguje předsednictvo zvolené na Konferenci v červnu 2016. V tiskové zprávě uvádí několik důvodů, proč dle jejich výkladu stanov nejsou takto uskutečněné volby legitimní. 
 

CELOU TISKOVOU ZPRÁVU NAJDETE V TOMTO ODKAZU




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE