Sledujte ŽIVĚ na EquiTV.cz: 18. a 19. 9. spřežení, voltiž, dostihy
REKLAMA:|Stojíme při vás ať už se vašim koním postaví do cesty cokoli! Generali Česká pojišťovna|Na EquiTV.cz audiovizuální služby streamem nezačínají, ani nekončí! Nabízíme víc než jen on-line přenosy a záznamy, vysíláme koně mimo jezdeckou komunitu! |POSLOUCHEJTE příběhy lidí, kteří milují koně! JEZDECKÉ RÁDIO je tu pro Vás!|Sledujte MONITORING zpráv o koních z dalších zdrojů!|PODPORUJEME:|15. - 19. 9. Skoky - ČSP Velká cena Hořovic|16. - 19. 9. Spřežení - MČR Humpolec|16. - 19. 9. Skoky - Zduchovice|17. - 19. 9. Voltiž - MČR Frenštát pod Radhoštěm|17. - 19. 9. Drezura - Finále KMK Hradištko|22. - 26. 9. Skoky - Finále Českého skokového poháru Martinice|24. - 26. 9. Drezura - Olomouc|1. - 3. 10. Skoky - Hradištko|1. - 3. 10. Skoky - Martinice|2. - 3. 10. Skoky a drezura - Královice|2. - 3. 10. Paravoltižní MČR - Brno|Jezdci reportují. Staňte se součástí nejlepšího zpravodajství o koních|POZOR: Newsletter o koních každý pátek. Objednejte si ZDARMA nový Jezdecký zpravodaj|Sledujte JEZDCI.cz nově i v multimediální aplikaci FlashNews|SLEDUJTE ŽIVÉ PŘENOSY z akcí pravidelně na EquiTV.cz. Ta je jedinou původní internetovou televizí o koních v ČR, která má přesah do terestriálního vysílání! Vytváříme obsah i pro další TV kanály, jako jsou: ČT Sport, Sport 5, TV Seznam, Regionální televize a další... |Inzerováním v médiích skupiny EQUINET podporujete nezávislé zpravodajství o koních a jezdectví v ČR. Děkujeme všem reklamním partnerům za podporu!|PARTNERSKÉ AREÁLY:|Dostihový spolek Pardubice|Chuchle Arena Praha|ESC Olomouc|Martinice|Zduchovice|Hradištko|Královický dvůr|NH Kladruby n. L.|ZH Písek
reklama 11B

Tisková zpráva k členské schůzi spolku SCHČT

08.12.2016 19:06 | AUTOR

Ve středu 7. prosince se odehrála v Jihlavě tolik diskutovaná schůze členů SCHČT, která byla krokem bývalého vedení svazu k vyřešení patové situace, jež v tomto spolku nastala. O den později k ní svolávající strana vydala oficiální tiskovou zprávu.

reklama 12A

O situaci, v které se nachází vedení Svazu chovatelů českého teplokrevníka, se snažíme od jarních měsíců průběžně informovat. Publikované články najdete pod tímto příspěvkem.

V krátkosti jen zopakujme, že v prvním pololetí roku 2016 vzešlo ze zemských schůzí a následně z Konference nové vedení spolku. Původní vedení však s postupem nesouhlasí, a podalo žalobu.

Svaz se ocitl v patové situaci, kterou se původní vedení pokusilo vyřešit svoláním schůze všech oblastních a zemských orgánů a následné Konference. Ta byla svolána na 7. prosince. Ze zveřejněné tiskové zprávy vyplývá, že na schůzi se sešlo 189 delegátů, kteří zvolili nové předsednictvo

Vedení, které vzešlo z červnové Konference naopak konání této schůze považuje za nelegitimní, s tím, že na jaře 2017 by měly proběhnout schůze orgánů SCHČT, tak jak je obvyklé, a byl by zvolen nový předseda, kterého SCHČT od července 2016 nemá.

Podrobnosti můžete číst v mnoha příspěvcích, které jsme již zveřejnili.

Zde přinášíme celé znění tiskové zprávy původního vedení ke schůzím, které se konaly 7. prosince

Štítky: SCHČT
reklama 13A

Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.

NEPŘEHLÉDNĚTE