reklama 11D

Tisková zpráva k členské schůzi spolku SCHČT

Ve středu 7. prosince se odehrála v Jihlavě tolik diskutovaná schůze členů SCHČT, která byla krokem bývalého vedení svazu k vyřešení patové situace, jež v tomto spolku nastala. O den později k ní svolávající strana vydala oficiální tiskovou zprávu.
08.12.2016 19:06  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A
 
O situaci, v které se nachází vedení Svazu chovatelů českého teplokrevníka, se snažíme od jarních měsíců průběžně informovat. Publikované články najdete pod tímto příspěvkem.
 
V krátkosti jen zopakujme, že v prvním pololetí roku 2016 vzešlo ze zemských schůzí a následně z Konference nové vedení spolku. Původní vedení však s postupem nesouhlasí, a podalo žalobu.
 
Svaz se ocitl v patové situaci, kterou se původní vedení pokusilo vyřešit svoláním schůze všech oblastních a zemských orgánů a následné Konference. Ta byla svolána na 7. prosince. Ze zveřejněné tiskové zprávy vyplývá, že na schůzi se sešlo 189 delegátů, kteří zvolili nové předsednictvo
 
Vedení, které vzešlo z červnové Konference naopak konání této schůze považuje za nelegitimní, s tím, že na jaře 2017 by měly proběhnout schůze orgánů SCHČT, tak jak je obvyklé, a byl by zvolen nový předseda, kterého SCHČT od července 2016 nemá. 
 
Podrobnosti můžete číst v mnoha příspěvcích, které jsme již zveřejnili.
 

Zde přinášíme celé znění tiskové zprávy původního vedení ke schůzím, které se konaly 7. prosince




Štítky: SCHČT
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE