reklama 11D

Jung vede CICO Fontainebleau i po krosu

Terénní jízda v rámci mezinárodních závodů všestrannosti CICO3* ve francouzském Fontainebleau nezamíchala pořadím na prvním místě a ve vedení je i po sobotě 26. března Michael Jung. Tým Německa zároveň vede soutěž družstev…
26.03.2016 19:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Michael Jung je stále nejlepším účastníkem soutěže CICO3* ve Fontainebleau, když si i po druhé disciplíně drží dvě přední místa. Terénní jízdu dokončiloběma svěřenci bezchybně, vždy však inkasoval pár bodů za překročený čas. Ve výsledcích to mělo ten dopad, že nyní je ve vedeníkoněm La Biosthetique-Sam F s 39,1 trestnými body a druhou příčku si držíFischerrocana FST. Aktuálně 40,3 bodů, přičemžkrosu si připsal 5,6 za překročený čas.

Naopak časový limit stihla Sandra Auffarth a s koněm Opgun Louvo si aktuálně polepšila na třetí místo (45,9). Německo si tak drží elitní trojiciindividuální soutěži. Zároveň je tento tým nejlepší i v soutěži družstev, kde mají prozatím náskok 10,9 trestných bodů na druhou Francii. Tým ve složení Michael Jung, Sandra Auffahrt, Jorg Kurbel a Andreas Ostholt jde do parkuru se zatížením 156,2 bodů.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE