reklama 11B

Němci v čele s Jungem vyhráli CICO Fontainebleau

Francouzské Fontainebleau hostilo ve dnech 24. – 27. března první kolo letošního Poháru národů ve všestrannosti. Závody CICO3* zcela ovládl Michael Jung, který obsadil první dvě příčky. Stejně tak německé družstvo zvítězilo v týmovém hodnocení.
27.03.2016 17:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Michael Jung výrazně pomohl svému týmu k vítězství v Poháru národů ve Fontainebelau. Ilustrační foto: FEI

Německý jezdec, který je v čele celosvětového žebříčku všestrannosti Michael Jung vedl ve Fontainebleau s oběma svými koňmipo drezurní části a ve stejném tempu pokračoval i v cross country.
 
Nezaváhal ani v neděli 27. března v parkuru a první dvě příčky si udržel. Valacha La Biostetique Sam sedlal pro Pohár národů a s ním také celkově vyhrál soutěž CICO. Druhý dojel s klisnou Fischerrocanou, s níž byl hodnocen jako jednotlivec.
 
Třetí místo vybojovala jeho týmová kolegyně Sandra Auffarth na Opgun Louvo. Za dojel bývalý mistr Evropy Francouz Nicolas Touzaint s Crocketem
 
Soutěž družstev vyhráli Němci, dvojici zmíněných jezdců Jung a Auffarth doplnili ještě Andreas Ostholt na So Is Et a Jorg Kurbel s Brookfield de Bouncer. Druhou příčku týmů získali Francouzi a třetí dojeli Irové
 
Výsledky z Fontainebleau najdete TADY

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE