reklama 11A

Světový žebříček všestrannosti stále v rukou Junga

V rámci bodování světového FEI žebříčku se na čele stále drží německý reprezentant Michael Jung. Ten má navíc velký náskok na své soupeře, a to v podobě více jak 100 bodů. Složení elitní čtyřky se nezměnilo, velký postup však zaznamenal Shane Rose...
09.12.2015 10:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Elitní čtveřice jezdců všestrannosti nedoznala po započtení všech výsledkůposlednímu listopadu žádných změn. Nejvíce bodů na svém kontě rámci světového žebříčku Michael Jung, který si připsal 643 bodů. Druhá příčka patří Christopheru Burtonovi (484 bodů) a dvacetibodovou ztrátu na třetím místě Tim Price. Ještěmenším bodovým rozdílem je čtvrtý William Fox-Pitt (449 bodů).

Naopak velký posun vpřed a atak elitní desítky se podařil australskému reprezentantovi Shane Rose. Z předešlého 25. místa se dostalna pátou pozici a to s 441 body.  Beze změny zůstalo i další pořadí jezdcůrámci nejlepší desítky, kteří se vzhledempostupu Shane Rose pouze o jednu příčku posunuli níže.

české reprezentace je na tom nejlépe Jaroslav Hatla, který je momentálně na 74. pozici. Bohužel stejně jako ostatní čeští reprezentanti, ani on se po posledním započtení bodů neposunul na lepší příčky. Na kontě nyní 217 bodůOstatní jezdci již mají pod 100 bodů, na 460. místě figuruje Miloslav Příhoda junior (55 bodů) a třetí příčkurámci českých jezdců si drží Robert Pokorný na 732. pozici (31 bodů).

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE