reklama 11B

Michael Jung opět světovou jedničkou

Německý reprezentant Michael Jung se po vydařených závodech v poslední době vrátil na post světové jedničky a vystřídal tak Williama Fox-Pitta. Skvělý výsledek si jezdec připsal při pátém kole FEI Classics v Luhmühlenu, kde dokončil na třetí příčce…
04.07.2015 09:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Michael Jung se do čela žebříčku FEI ve všestrannosti dostal letos v květnu poprvé ve své kariéře. Vystřídal britského reprezentanta Williama Fox-Pitta, který se však na první místo vrátil hnedčervnu. Nyní si jediný jezdec všestrannosti, který je evropským i světovým šampionem a navíc držitelem zlaté olympijské medaile a několikanásobný olympijský, evropský i světový medailista opět vyměnili pozice. Michael Jung nyní náskok 17 bodů na druhého Williama Fox-Pitta. Třetí je momentálně Jonelle Price a na čtvrtou příčku se vyhoupla Ingrid Klimke. se podařilo zvítězit právěCCI4* Luhmühlen a je vedoucí žebříčku FEI Classics.

 

Nejlepším Čechem je Jaroslav Hatla, který je nyní na 57. příčce se ziskem 213 bodů. Jako jediný český reprezentant se probojoval do nejen nejlepší stovky, ale i čtyřstovky. Druhý nejlépe umístěný je totiž Miloslav Příhoda, a to na 457. pozici. Ten se všakposlední době posunul o více jak 100 míst kupředu. Kompletní žebříček jezdců naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE