reklama 11C

Jung obhájil titul mistra Evropy ve všestrannosti

Německý jezdec Michael Jung vyhrál s koněm Fischer Takinou mistrovství Evropy seniorů, které se odehrálo ve dnech 10. – 13. září v Blair Castlu, a obhájil evropský titul z roku 2013. Jeho neuvěřitelná šňůra triumfů tak pokračuje. Více v článku…
13.09.2015 16:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C


Michael Jung obhájil titul mistra Evropy. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

první části soutěže, drezuře, sice zajel Michael Jung třetí nejlepší úlohu, po crossu se však ujal vedení, které si nenechal vzít, a s náskokem devíti bodů sineděli 13. září čistým parkurem dojel pro další zlatou medailimistrovství Evropy. Přidal ji do už tak výjimečné sbírky zlatých medailíolympijských her, světových jezdeckých her, mistrovství Evropy. Je také vítězem finále Světového poháru.

Druhá skončila jeho týmová kolegyně Sandra AuffarthOpgun Luovo. Ta absolvovala také bezchybný parkur, navíc předvedla nejlepší jízdudrezuře. Na třetí místo se posunul Francouz Thibaut Vallete na Qing du Briot EHE HN, když průběžně třetí jezdkyně Izzy Taylor udělala na parkuru chybu, která odsunulana konečnou šestou příčku.

Soutěž družstev vyhrálo také Německo, druhé místo obsadila Velká Británie před třetí Francií. Výsledky najdete na webu pořadatele ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE