reklama 11C

ME ve všestrannosti vede po terénních jízdách Jung

Ve dnech 10. – 13. září probíhá v Blair Castlu ve Velké Británii evropský šampionát seniorů ve všestrannosti. Po druhé disciplíně, cross-country, vede německá hvězda a obhájce titulu z roku 2013 z Malmö Michael Jung s Fischer Takinou.
12.09.2015 17:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vedení se při ME v Blair Castlu po cross-country ujal obhájce titulu Michael Jung. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Po drezurách vedla Jungova krajanka Sandra Auffarth, která s Opgun Louvo zajela za pouhých 31,4 trestného bodu. Překvapivě druhé nejlepší skóre měla mladičká Britka Holly Woodhead s DHL Lupison. Třetí nejlepší úlohu zajel stále ještě úřadující mistr Evropy Michael Jung.
 
V týmovém hodnocení se po drezurní části na první příčku vyšvihli Němci před domácím družstvem. Na třetím místě se usadila Francie.
 
Michaelovi Jungovi vyšel výborně sobotní cross, a k trestným bodům z drezury nepřidal jediný za chyby v terénní jízdě. Ujal se tak průběžného vedení. Od druhé Sandry Auffarth ho dělí devět bodů. Na třetí místo se skvělým výkonem v cross-country vyšvihla britská dvojice Isabelle Taylor a KBIS Briarlands Matilda, která po první části bylana šestadvacáté příčce.
 
Hodnocení družstev po terénní zkoušce prozatím není zveřejněno, ale vše svědčí pro to, že Německo i po druhé disciplíně šampionátu zůstane na čele.
 
Více najdete na webu pořadatele ZDE



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE