reklama 11B

Nedělní vrchol LGCT ve Vídni vyhrála Springsteen

Longines Global Champions Tour zažila své čtrnácté kolo, které se konalo ve Vídni od 18. do 20. září. Poslední den závodů byla vrcholnou soutěží dvoukolová stopětapadesátka, ve které nakonec zvítězila dcera rockové hvězdy Jessica Springsteen.
21.09.2015 16:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jessica Springsteen s Davendy S při vítězství ve Vídni. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Americká jezdkyně Jessica Sprigsteen s dvanáctiletou klisnou Davendy S zcela uchvátila diváky při CSI5* Gaston Glock´s Vienna Masters, což byla po sobotní LGCT Grand Prix  druhá nejdůležitější soutěž mítinku
 
Dvoukolová soutěž svedla dohromady nejlepší jezdce světa, čemuž přihlížely nabité tribuny. Nejlepších deset dvojic pokrčovalo do další části. Pouze sedm jezdců překonalo v prvním kole parkur Franka Rothenbergera čistě
 
Prvním komu se to podařilo, byl Pius Schwitzer na koni Chap, který byl až čtrnáctým startujícím. Ostatní se o to pokoušeli, připojila se k němu ale až Jessica Sprinsgteen. Dalšími kdo se kvalifikoval do druhého kola s nulou byli Kamal Abdullah Bahamdan (KSA) na fantastickém Noblesse des Tess a vítěz páteční večerní soutěže Francouz Simon Delestre s Chesallem. Poté k nim přibyli domácí Thomas Frühmann na he Sixth Sense, Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani (QAT) a Omer Karaevli (TUR).
 
Nejlepší tři dvojice s jednou chybou pak desítku účastníků v druhém kole doplnila. Na stupně vítězů nakonec však vystoupili ti jezdci, kteří dokázali překonat oba parkury bezchybně. Třetí skončil Omer Karaevli, největší soupeř Aleše Opatrného v individuálních kvalifikacích na OH, druhý k velké radosti diváků dojel Thomas Frühmann. Z vítězství se radovala mladá naděje amerického parkurového skákání Jessica Sprigsteen. 
 
Série se posouvá do Doha (QAT), kde se ve dnech 12. – 14. listopadu odehraje finále celého okruhu. V čele je stále Scott Brash, který po dva roky po sobě ve finále neprohrál a bude tak zkoušet hattrick, těsně za ním jsou však vítězka GP z Vídně a Madridu Lucianna Diniz a vítěz GP v Římě a Londýně Rolf-Göran Bengtsson. 
 
Více najdete na webu LGCT
 
Zdroj: web LGCT

 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE