reklama 11B

Diniz zvedla při vídeňské LGCT diváky ze sedaček

V sobotu 19. září se konalo ve Vídni předposlední kolo Longines Global Champions Tour. Startovní listina obsahovala 46 jmen včetně české dvojice Aleš Opatrný a Acovaro. Po dvoukolovém boji však v rozeskakování vyhrála Lucianna Diniz.
20.09.2015 10:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vídeňskou LGCT vyhrála Lucianna Diniz. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Grand Prix s překážkami do 160 cm na úzkém kolbišti postaveném pouze pro příležitost LGCT prověřila nejlepší světové jezdce. Z celého startovního pole překonalo první kolo bezchybně šest dvojic. Ty samozřejmě postoupily do druhé části. Dále se mezi osmnáct jezdců druhého kola dostali třijedním bodem a zbytek byl doplněn jezdci, kteří chybovali jednou včetně Rolfa-Görana Bengtssona, Johna Whitakera, Markuse Ehninga nebo Scotta Brashe.

Aleš OpatrnýAcovarem absolvoval parkurjedním nešťastným shozením na posledním skoku a jedním bodem za překročení stanoveného času, stejně dopadl Nizozemec Gerco Schröder. V polidvěma a více chybami zůstali například Pénélope Leprevost, Denys Lynch nebo Jane Richard Philips.

Nakonec obě kola překonaly pouze tři dvojice bez trestných bodů a o nejvyšší příděl do žebříčku série se rozeskakovaly. První nastoupil do kolbiště Kevin Staut na Silvana HDC a dvakrát chyboval. Druhý Nizozemec Harrie Smoldres, vítěz šanghajského kola, šel čistě a poměrně opatrně. Diváci si pak museli chvilku počkat, než se objeví miláček publika Lucianna Diniz s Winningmoodem. Ta pak předvedla bezchybný parkur, přibližně o 40 setin sekundy rychlejší, než Smolders a za aplausu ve stoje si vychutnala své letošní druhé vítězství s rámci LGCT.

Výsledky najdete zde: http://www.globalchampionstour.com/events/2015/vienna/results/




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE