reklama 11A

LGCT v Paříži pro Bertrama Allena

Irský reprezentant Bertram Allen si na své konto připsal další skvělý úspěch. V sobotu 4. Července nenašel přemožitele v dalším kole Global Champions Tour konané v Paříži. Tam měla dobré zastoupení i Česká republika díky Emmě Augier De Moussac…
05.07.2015 18:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejmladší vítěz soutěže GCT Bertram Allen. Foto Stefano Grasso/LGCT

Bertram Allen se ve svých 19 letech stal nejmladších vítězem kola v rámci Global Champions Tour. Do rozeskakování se probojovalo pouze pět dvojic a irský vítěz nasadil čas, který se nepodařil překonat. Sedlal zkušeného koně Romanov. Blízkojejich dosaženému času měla aktuálně vedoucí jezdkyně žebříčku Luciana Diniz, ale s Fit For Fun ztratila cenné setiny při posledním nájezdu na kolmý skok. Nakonec se umístila jako druhá se ztrátou 52 setin sekundy. Vše mělarukou poslední startující Pénélope Leprevost. Ta si velmi přála před domácím publikem zvítězit, bohužel jelapříliš razantně a nevyhnula se nejen shození, ale i jednomu zastavení. Nakonec skončila pátá.  V elitní trojici se objevili dva Irovévedle vítěze ještě třetí Darragh Kenny s koněm Sans Soucis Z. Ten předvedl pomalejší, ale bezchybnou jízdu.

Na závodech se představila také Emma Augier De Moussac, která siCharly Brown nevedla vůbec špatně. První kolo dokončila s 6 trestnými body, což sice na druhé kolo nestačilo, ale na velmi náročném parkuru mezi světovou elitou se dopustila pouze jednoho shození a pomalejšího času. Do druhého kola totiž postoupili pouze jezdcimaximálně jedním trestným bodem, během druhé jízdy však většina inkasovala minimálně jednu chybu.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE