reklama 11D

Longines Global Champions Tour finále 2015

Longines Global Champions Tour se pomalu blíží ke svému závěru a zraky všech se začínají obracet směrem k nádhernému AL SHAQAB, které je jedním z nejkrásnějších a nejprestižnějších jezdeckých areálů na světě. Finále se odehraje 12. – 14. listopadu…
12.10.2015 21:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A


Ilustrační foto LGCT

Divákům nabízí vzrušující podívanou na to nejlepší, co současný jezdecký sport ve skocích nabízí. Pro diváky je navíc vstupné ve čtvrtek a pátek zdarma. Nejlepší světoví jezdci se budou snažit zajistit si pozicežebříčku, protože bitva o titul je opravdu velice těsná.

Žebříček vede Scott Brash z Velké Británie před Lucianou DinizPortugalska a Rolf-Göran Bengtssonem ze Švédska.

AL SHAQAB byl založen roku 1992 Jeho veličenstvem Šejkem Hamad Bin Khalifa Al-Thanim na počest arabským koním. Cílem centra bylo chránit a dále rozvíjet chov arabských koníKataru. V roce 2004 se centrum stalo členem katarské Nadace pro vzdělávání, vědu a rozvoj společnosti, jejíž misí je stát se globálním leaderemochraně, zlepšování a propagaci arabských koní díky nastavení nejvyšších standardůchovu, jezdeckém umění a koňskému welfare. Součástí AL SHAQAB je hřebčín, Vzdělávací centrum, vytrvalostní tým a brzy přibyde i Veterinární nemocnice. Areál pořádá vrcholné mezinárodní soutěžerůzných disciplínách, kterých se účastní ti nejlepší jezdci světa.

Předběžný rozvrh najdete ZDE.

Zdroj: www.globalchampionstour.com




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE