reklama 11A

Na CSI3* v Neumünsteru se představí také Chudyba

Německý Neumünster hostí ve dnech 18. – 21. února jezdecký festival. Nejvýznamnější součástí mítinku bude sice Světový pohár v drezuře, jsou však připraveny i skokové soutěže kategorie CSI3* a na jejich startkách bude řada zvučných jmen.
17.02.2016 14:40  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

Bronislav Chudyba bude ve dnech 19. - 21. února závodit na CSI v Neumünsteru. Foto: archiv Bronislava Chudyby / FB

Skákat se začne v Neumünsteruve čtvrtek 18. února, půjde však jen o národní soutěže. Jezdci přihlášení do CSI3* se dostanou ke slovu v pátek odpoledne. První „zatěžkávací zkouška“ bude stopadesátka v pátečních pozdních večerních hodinách
 
Tři soutěže s překážkami od 145 do 150 cm přinese sobota. Tradiční formát s nedělní Grand Prix bude dodržen také v Neumünsteru. Na programu je 21. února 13.30 hodin a pojede se na překážkách s výškou do 155 cm.
 
Neumünster nevynechal ve svém plánu nejlepší jezdec série Světového pohár 2015/2016 Christian Ahlmann (GER), který si od podzimu loňského roku drží neuvěřitelnou formu. V seznamech startujících jsou také jeho krajané Felix Hassmann, Janne Friederike-Meyer, Otto Carsten Nagel a další
 
Přijedou Nizozemci Marc Houtzager nebo Willem Greve, nebude chybět irský jezdec Denis Lynch či rakouská jednička Max Kühner. Pozornost budeme věnovat výkonům Bronislava Chudyby, který je na CSI3* Neumünster také přihlášen.
 
Web pořadatele můžete najít TADY
 
Pro výsledky ze všech soutěží klikněte SEM



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE