reklama 11B

Chudyba osmý v honebním skákání při CSI5* Basilej

Sobotní honební soutěž s překážkami do 145 cm při CSI5* v Basileji přinesla slovenskému jezdci Bronislavu Chudybovi krásné osmé místo. Jejím vítězem se stal Ital Emanuele Gaudiano, večerní stopadesátku vyhrál irský jezdec Denis Lynch.
09.01.2016 22:01  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

Bronislav Chudyba skončil osmý v sobotní honební soutěži

Závody CSI5* nabídly v sobotu 9. ledna dvě soutěže. Odpoledne bylo na programu honební skákání s překážkami do 145 cm, v němž si skvěle vedl Bronislav Chudyba s Angelottim. Dosáhl času 54,88 sekund a obsadil osmou příčku. Vítězem se s časem 52,13 stal Emanuele Gaudiano s Cocoshynsky, této dvojici se v Basileji výjimečně daří. Druhé místo patřilo Danielu Deusserovi v sedle Comtesse Vt Ertsenhof Z a třetí dojel Simon Delestre na Stardust Quinhon.
 
Večer viděli diváci klasickou soutěž do 150 cm s rozeskakováním. Devět bezchybných dvojic se v něm popralo o výhru. Nakonec se radoval Ir Denis Lynch na Abbervail van het Dingeshof, který překonal čistě i kurz rozeskakování a zvítězil v čase 33,17. Druhý skončil domácí Romain Duguet s Twentytwo des Biches a třetí dojel Belgičan Jerome Guery na Grand Cru van de Rozenberg.
 
Na výsledkové listiny se dostanete ZDE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE