reklama 11A

Při CSI5* Basilej nebude chybět Bronislav Chudyba

Mezi nejlepšími parkurovými jezdci světa, kteří se sjedou ve dnech 7. – 10. ledna do švýcarské Basileje na závody CSI5* nebude chybět slovenský reprezentant Bronislav Chudyba, který má za sebou vydařený sportovní rok 2015.
05.01.2016 12:45  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

Bronislav Chudyba zahajuje závodní sezonu na CSI5* Basilej. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Těsně po Novém roce pokračuje Bronislav Chudyba v závodění na evropských kolbištích. Sezona 2015 se mu vydařila, v druhém lednovém víkendu se ukáže, jestli si formu drží i nadále. Ve dnech 7. – 10. ledna se totiž bude účastnit pětihvězdové kategorie mezinárodních závodů CSI v Basileji
 
Takto vysoká úroveň přilákala na start mnoho jezdců z absolutní parkurové špičky. Z nejlepších jezdců pořádající země chybí pouze Steve Guerdat, jinak pod švýcarskou vlajkou budou startovat Pius Schwizer, Romain Duguet, Martin Fuchs, Paul Estermann a další. Nechybí Christian Ahlmann (GER) vedoucí jezdec bodování Světového poháru západoevropské ligy. Z jeho krajanů jmenujme Marcuse Ehninga, Daniela Deussera nebo Ludgera Beerbauma
 
Francii budou reprezentovat mimo jiné Pénélope Leprevost, Simon Delestre a Kevin Staut. V seznamu účastníků figuruje mistr Evropy z roku 2015 Jeroen Dubbeldam (NED). Silnou ekipu vysílá Belgie v čele s Gregory Watheletem a za Británii nastoupí Laura Renwick a John a Michael Whitakerové. 
 
Diváci uvidí v Basileji také Edwinu Tops-Alexander (AUS), Rolfa-Görana Bengtssona (SWE) a další jezdce z parkurové elity.  
 
Program začíná ve čtvrtek 7. ledna, a hlavní soutěž mítinku Grand Prix s překážkami do 160 cm, která začíná v neděli od 14.15 hodin.  
 
Web závodů můžete navštívit ZDE
 
Výsledky budou k dispozici pod tímto ODKAZEM

 

 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE