reklama 11C

Chudyba s Angelottim šestý při sobotním Drachtenu

Pro krásné šesté místo si dojel slovenský reprezentant Bronislav Chudyba, a to v rámci sobotního programu dne 23. ledna na CSI3* Drachten. V soutěži 140 centimetrů vysoké při Small Tour sedlal Angelottiho a předvedli rychlou jízdu…
23.01.2016 23:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Bronislav Chudyba a Angelotti vybojovalisoutěži hodnocené na čas šestou příčku, a to s rozdílem zhruba čtyř vteřin od vítězného času. Druhou nejrychlejší jízdu předvedla česká jezdkyně Emma Augier de Moussac, o lepší umístění ji všakklisnou Cpia připravilo jedno shození. Mezi jednou chybujícími jezdci však podala nejrychlejší výkon.

nejvyšší sobotní soutěži, finále Medium Tour, se dařilo Holanďanům. Ti totiž obsadili první čtyři příčky. Jednalo se o soutěž 145 centimetrů vysokourozeskakováním a nejlépe se představil Jeroen Dubbeldam s Classic Manem V. V rozeskakování zvítězilnáskokem více jak jedné vteřiny. V něm se představilo celkem 15 dvojic.

Bronislav Chudyba prezentoval koně Extasy III a parkur dokončil s 5 trestnými body na kontě. Na startu nechyběla ani Emma Augier de Moussac, kteráKanonjou inkasovala 8 trestných bodů.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE