reklama 11C

Chudyba s Extasy ve Frankfurtu v GP s chybou

Německo-belgickou záležitostí se stala Grand Prix při CSI3* Frankfurt, která se konala 20. prosince. Prvních šest příček obsadili jezdci ze dvou výše jmenovaných zemí. Jediný zástupce Slovenska Bronislav Chudyba dokončil s jedním shozením.
20.12.2015 18:43  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

 

Velká cena Frankfurtu se odehrála 20. prosince a byla vrcholem čtyři dny trvajícího mítinku, během kterého proběhly také soutěže pro mladé koně CSIYH a drezurní soutěže v rámci CDI4*. 
 
Do Grand Prix s překážkami do 155 cm nastoupilo celkem devětapadesát dvojic. Nechyběl mezi nimi také slovenský reprezentant Bronislav Chudyba v sedle Extasy. Nakonec se dopustil jedné chyby, což stačilo na 31. místo.
 
O prvenství se rozeskakovalo devatenáct bezchybných dvojic ze základního kola, přičemž první desítku okupovali hlavně jezdci v domácích barvách. Sekundovat jim dokázali pouze Belgičané a Švéd Rolf-Göran Bengtsson.  
 
Vítězkou se s nejlepším časem v rozeskakování stala domácí Jörne Sprehe s Lunou. Druhý dojel belgický jezdec Constant van Paesschen na Calore van de Helle. Třetí místo opět zůstalo v Německu, vybojoval jej Alexander Hinz s Campitellem
 
„Bramborová medaile“ patří Belgiičtvrtá totiž dojela Cindy van der Straten s Ballance. Pátá a šestá příčka zůstala dalším dvěma NěmcůmCartsenovi-Otto Nagelovi (Holiday by Solitour) a Christianu Kukukovi (Carilot). 
 
sedmý byl jezdec z jiné země, než s černou, žlutou a červenou barvou na vlajce. Tím byl Švéd Rolf-Göran Bengtsson. Zbývající tři místa do TOP 10 zabrali opět Němci.
 
Kompletní výsledky z GP Frankfurt najdete TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE