reklama 11A

CSI Amsterdam i s Chudybou na startu

V nizozemském Amsterodamu se ve dnech 28. – 31. ledna konají mezinárodní skokové závody CSI4*, společně se Světovým pohárem v drezuře. Skoková část vrcholí nedělní Grand Prix, první nižší soutěže se však konaly již během čtvrtečního programu…
28.01.2016 21:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zatímco nedělní Grand Prix v rámci čtyř hvězdové úrovně bude dosahovatvýšky 160 centimetrů, první závodní den se skákalo na parkurech do 140 centimetrů vysokých. Uskutečnilo se celkem pět skokových klání, přičemž se jednalo ve všech případech o národní soutěže. Pořadatelé chtěli umožnit všem místním jezdcům startovat na těchto prestižních závodech, proto zařadili do programu první den tyto národní soutěže.

Od pátečního dne se představí již mezinárodní složení jezdců. Nejpočetnější ekipu tvoří dle očekávání domácí jezdci, ze zahraničních hostů však nebude chybět ani Bronislav Chudyba reprezentující Slovensko. Dále je nahlášena i Marie Madenova, Marcus Ehning, Roger Yves Bost, John Whitaker a další. Právě John Whitaker ovládl amsterodamskou Grand Prix v roce 2014, kdy sedlal Argenta. Nechybí ani vítěz loňského ročníku, k velké radosti domácích nizozemský jezdec Willem Greve.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE