reklama 11B

De Moussac i Chudyba v Drachtenu v úvodu bezchybí

Ve čtvrtek 21. ledna začaly závody kategorie CSI3* v Drachtenu v Nizozemí. Na startovních listinách jsou také Emma de Moussac, která závodí v českých barvách a Bronislav Chudyba ze Slovenska. Oba zahájili velmi dobře… Podrobnosti najdete v článku.
21.01.2016 19:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Emma Augier de Moussac nastoupila ve čtvrtek 21. ledna hned do první soutěže - dvoufázového skákání pro mladé koně, ve kterém sedlala osmiletou klisnu Divu. Po bezchybné první fázi pokračovala do fáze druhé, a ani v neshodila žádnou překážku. Inkasovala však jeden bod za překročení stanoveného času.
 
Soutěž vyhrál domácí jezdec Jur Vrieling na Dallas VDL
 
V půl páté odpoledne otvírala Emma de Moussac jako první jezdkyně další soutěž. Tentokrát v sedle zkušeného Charly Browna. Parkur s překážkami do 140 cm opět postavený jako dvoufázové skákání překonala čistě. Čas druhé fáze měl hodnotu 41,30, což stačilo na 26. místo.
 
 Bronislav Chudyba nastoupil do stejné soutěže s Quinsym. Také on absolvoval obě fáze bez zaváhání, navíc ve velmi dobrém čase 36,83 sekund dokončil druhou část a bral pěknou 12. příčku. První dojel Němec Rohde Hartwig s valachem Huub.
 
Výsledky z CSI3* Drachten jsou TADY
 
Online živé vysílání můžete SLEDOVAT POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE