reklama 11A

Na CIC Kreuth dokončil nejlépe Hatla

Trojice českých reprezentantů se vydala ve dnech 12. – 14. června na závody ve všestrannosti CIC2* do Kreuthu. Tato nejnáročnější soutěž závodů byla rozdělena do dvou kategorií dle úrovně jezdců. Nejlepší český výsledek předvedl Jaroslav Hatla...
15.06.2015 21:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Český reprezentant Jaroslav Hatla mělsoutěži CIC2* své dva koně Westwinds El Divo a Fernet Af Kreffe. S oběma docílil podobného skóre, lépe byl nakonec hodnocenprvním zmíněným, a to díky bezchybnému projevu na parkuru. S Fernetem Af Kreffe totiž jednou chyboval. Nakonec jeho výsledky stačili na šestou (60,90 trestných bodů) a sedmou (65,4 trestných bodů) příčku. S oběma koňmi dokončil Jaroslav Hatla terénní jízdu bez problémů, nicméně je vzhledemblížícím se závodům ve Strzegomi tolik nehnal, a proto obdrželobou případech penalizaci za překročený čas.

V druhém oddělení startovala Eliška Opravilová s Lasingem a Barbora Žáčková s Frey. Bohužel ani jedna jezdkyně se nedostala až do závěrečného parkuru. Eliška Opravilová po slušném výsledku v drezuře bohužel nedokončila terénní jízdu, Barbora Žáčková soutěž před nedělními kondičkami vzdala.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }