reklama 11B

Osmé místo pro Hatlu na CCI3* ve Strzegomi

Početná česká ekipa se účastnila mezinárodních závodů ve všestrannosti v Polské Strzegomi, které se konaly ve dnech 24. – 28. června, a to včetně Světového poháru. České úspěchy korunoval 8. místem Jaroslav Hatla v CCI3*, kde zvítězil Michael Jung…
29.06.2015 00:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jaroslav Hatla zakončil soutěž bezchybným parkurem. Ilustrační foto Kateřina Návojová

Jaroslav Hatla a Fernet Af Kreffe bojovali o co nejlepší výsledeksoutěži CCI3*, kde nastoupilo 44 účastníků. Česká dvojice figurovala po drezuře na třinácté pozicivýsledkem 49,20 trestných bodů. Poté se již posouvali vpřed, neboťterénní jízdě jen lehce překročili čas a na parkuru dokončili bezchybně. Celkem si ze soutěže odnesli osmé místo a zisk 56 trestných bodů. Soutěž ovládl Michael Jung, který zvítězilfischer Takinou před svým druhým koněm Halunke FBW. Silnou konkurenci potvrdila například i účast Pippy Funnell z Anglie.

Právě Velká Británie zvítězilasoutěži týmů při Světovém poháru CICO3*. Po drezuře byli sice třetí, nejlepší výkonterénní jízdě i na parkuru je dostal na celkovou první příčku před Austrálii a Belgii. Mezi jednotlivci se účastnil této soutěže Martin Maivald a Gomba. I přes vyšší počet trestných bodů se jim soutěž podařilo dojet do cíle. Ze 44 startujících jich totiž skoro třetina nedokončila.

V CIC2* si dobře vedl Miloslav Příhoda a Captain Hero, kteří si zasloužili sedmou pozici. Celkem obdrželi 53,60 trestných bodů. Parkur překonali bezchybně a v terénní jízdě inkasovali za překročený čas 4,80 trestných bodů. Pro stejnou příčku si dojela Barbora Kamírová a Christo 1 v CIC1* určené pouze juniorům. V soutěži obdrželi celkem 61,50 trestných bodů.

V CIC1* byla nejlepší Eliška Opravilová a Lasing. Ti si nakonec odnesli 21. místo z více jak 50 startujících. Drezura se jim povedla za 48,90 trestných bodů, na parkuru nechybovali a z krosu si odnesli 5,20 trestných bodů. V CCI1* se jako 29. umístila juniorka Nikola Jindrová a Goldwin (71 trestných bodů).

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE