reklama 11B

S Jaroslavem Hatlou nejen o úspěších v Ravenně

Natočili jsme pro vás rozhovor s olympionikem Jaroslavem Hatlou. Ten se s námi podělil o svoje pocity z nedávného úspěšného startu v Itálii, prozradil i informace o sportovní přípravě a plánech.
17.04.2015 08:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

VIDEOROZHOVOR MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Český reprezentant ve všestrannosti Jaroslav Hatla se účastnil první dubnový víkend tříhvězdičkových mezinárodních závodů v italské Ravenně, které byly součástí olympijské kvalifikace. Dařilo se mu tam více než dobře, obsadil totiž 2. a 4. místo...
 
Jak s koněm Westwinds El Divo, tak s Fernetem získal do olympijského žebříčku velmi důležité body. Jak moc jsou pro něj cenné, na to jsme se ho zajeli zeptat osobně do domovské stáje Czech Equestrian Teamu v Radimovicích u Prahy. Právě tento klub totiž náš doposud jediný novodobý olympionik v jezdeckých disciplínách reprezentuje.
 
Díky společnosti Horselive.tv vám můžeme také nabídnout záběry Jaroslava Hatly s Westwinds El Divem přímo z průběhu celé soutěže v Ravenně. Ferneta vám pro změnu ukážeme z video záznamu předešlých mezinárodních závodů v Portugalsku, na které přijde také krátce řeč.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE