reklama 11C

Jezdecký sport 2016 aneb televizní souhrn sezony

Ve čtvrtek 13. října odvysílala internetová televize EquiTV na internetu i prostřednictvím spolupracujících televizních kanálů šířených pozemním vysíláním poslední díl Jezdeckého magazínu roku 2016. Těšit se však můžete ještě na dva pořady!...
14.10.2016 18:33  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
„Následující dva říjnové čtvrtky budou mít svoji premiéru pořadu shrnující nejdůležitější okamžiky letošní sezony na domácích kolbištích. V tom prvním si připomeneme dění v olympijských disciplínách, v tom druhém pak v těch neolympijských,“ prozradil Josef Malinovskýjednatel společnosti Equinet s.r.o., která je provozovatelem internetové televize EquiTV, ale také dalších jezdeckých médií jako jsou Jezdci.cz nebo Jezdecký zpravodaj
 
Jelikož se nebude jednat o klasické magazínové relace, rozhodli se je autoři odlišit i názvem, a tak v televizním programu budou označeny jako Jezdecký sport 2016.
 
„Ukončení sezony Jezdeckých magazínů neznamená, že EquiTV nebude během zimy nabízet nové video reportáže. Sportu sice ubude, ale plánujeme natočit více nadčasových videí, na která bohužel během letního období nezbývá čas, byť jsou na EquiTV hodně žádaná,“ dodal Josef Malinovský.
 
Veškerý obsah reportáží internetové televize EquiTV najdete na adrese www.equitv.cz. Záznamy internetových přenosů jsou také k dohledání na YouTube kanálu EquiTV s adresou www.youtube.com/EquiTVchannel. Informace o Jezdeckém magazínu jsou na www.jezdeckymagazin.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE