reklama 11A

Devadesátka EquiTV z 91. Gomba Handicapu v Chuchli

ikonka

V neděli 8. dubna zahájila letošní sezonu centrální rovinová dráha v Praze – Velké Chuchli. Tradičním vrcholem úvodního dostihového dne byl sprinterský Gomba Handicap. Podívejte se na zpravodajskou Devadesátku EquiTV…
11.04.2018 05:11  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

PODÍVEJTE SE NA REPORTÁŽ POD TÍMTO ODKAZEM!

Loňské vítězství v Gomba Handicapu obhájil sedmiletý svěřenec trenéra Grega Wroblewského Master of Gold vedený žokejem Mazurem. Stal se tak teprve sedmým koněm, kterému se triumf podařilo obhájit a zároveň je desátým dvoj a více násobným vítězem tohoto dostihu. 

 
Králem rámcového programu byl žák David Liška, který vyhrál celkem čtyři dostihy. Nejprve mezi tříletými debutanty v Ceně Derby Clubu Prague doslova v posledních centimetrech dostal nos svěřenky Allana Petrlíka Rabbit Havany před téměř triumfující Kostiyu. Druhý triumf přidal po těsném doběhu handicapu Cena Společnosti Toto CZ, kdy dovedl k prvnímu životnímu triumfu svěřence Václava Luky mladšího Wovku. Nejlepší výkon David Liška předvedl v handicapu nazvaném Cena Paddocku, když s Alfa Wolfem trenéra Luky mladšího v cílové rovině po bariéře podběhl celé startovní pole a zvítězil jistě o délku a tři čtvrtě. Svůj nedělní koncert pak David Liška zakončil v závěrečné Ceně společnosti TMM lehkým dvou a půl délkovým triumfem se Sicilian Rockem.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE