reklama 11B

Devadesátka EquiTV z 3. skokového ZJP 2018

ikonka

V Královickém dvoře se v sobotu 24. února odehrálo třetí kolo Zimního jezdeckého poháru 2018 v parkurovém skákání. Internetová televize EquiTV kromě video záznamu a souhrnné reportáže přichystala i tradiční zpravodajskou 90ku…
28.02.2018 17:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

ZPRAVODAJSKOU 90KU MŮŽETE ZHLÉDNOUT TADY!

 
Tradiční výšku překážek do 125 centimetrů měl parkur Velké túry. A stejně jako v předchozích kolech v něm deset nejlepších dvojic postupovalo ze základního kola do finále. Jan Štětina, stejně jako v předchozím závodě zimního poháru, proklouzl do nejlepší desítky hned s třemi koňmi. S Benitem-S zaznamenal se skóre čtyř trestných bodů pátou příčku. 
 
Bezchybný byl rovněž Jan Štětina s dalším svěřencem Gylordem-S. Dosažený finálový čas v hodnotě 44,83 sekundy stačil na třetí místo. Druhý nejvyšší bodový příděl do žebříčku Velké túry si připsala díky dvěma nulám a velmi rychlému tempu Jennie Kaasová s Čielsie. Nejlépe se však s nástrahami dvou parkurů z dílny Zdeňka Krpely popasoval Jan Štětina s třetím ze svých koní. Tím byl Celano S a vítěz s ním procválal cílem v čase 43,43 sekundy. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE