reklama 11A

Devadesátka EquiTV z galavečera českého turfu 2018

ikonka

V sobotu 13. ledna se v Národním domě v Prostějově konal již XXIII. Galavečer českého turfu. Oficiální část akce je tradičně spojena s předáním cen Jockey Clubu pro nejlepší koně a jezdce uplynulé sezóny, kterých bylo uděleno více než dvacet…
16.01.2018 15:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKU Z GALAVEČERA JOCKEY CLUBU SLEDUJTE ZDE

Svěřenec Zdena Koplíka Ultimate Fight si doběhl pro titul nejlepšího sprintera. Připsal si mimo jiné vítezství v dostihu Leram Million v rámci Evropského poháru žokejů. V dostizích s proutěnými překážkami se dařilo nejlépe hnědákovi Arkalonovi, jenž ze čtyř startů na překážkách čtyřikrát vyhrál. Prvenství z ceny O pohár Josefa Váni má na svém kontě Capferret, což mu vedle dalších úspěchů pomohlo k titulu steeplera roku.

Poslední ročník Velké pardubické steeplechase proběhl kvůli počasí za těžkých podmínek a hrdinou dostihu se stal No Time To Lose v sedle s Janem Kratochvílem. O tom, jaký kůň bude vyhlášen nejlepším koněm v cross country tak měli respondenti ankety jasno. Bělka Venillia ze stáje Orling se stala nejlepším koněm českého chovu a navíc nenašla přemožitele ani v kategorii nejlepší mílař. Vrcholem galavečera bylo, stejně jako každoročně, vyhlášení Koně roku 2017. Hlavní ocenění získal valach Trip To Rhodos ze stáje doktora Charváta. Ten se stal nejlepším starším koněm a nejlepším vytrvalcem sezony. V druhé jmenované kategorii tento hnědák obhájil prvenství z roku 2016.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE