reklama 11D

Devadesátka EquiTV z pátého vozatajského ZJP 2018

ikonka

V neděli 4. března se v hale Zemského hřebčince v Tlumačově konalo již páté vozatajské kolo Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace. Internetová televize EquiTV u toho tradičně nechyběla, a tak se nyní můžete podívat na zpravodajskou 90ku…
07.03.2018 20:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁKU EQUITV MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

Mráz, který o víkendu v Čechách i na Moravě panoval, jezdce od účasti neodradil a diváci mohli sledovat ve třech soutěží rovné tři desítky kočárů. Jedním z letošních favoritů kategorie singlů je Dominik Brumovský. V Tlumačově skončil s jednou chybou na druhém místě s konečným skóre 154,91 bodu. Jen velmi těsně, o necelé tři desetiny trestného bodu, jej překonala jeho největší soupeřka v sérii ročníku 2018 Michaela Lesáková. Pro nejvyšší bodový příděl si dojela zejména díky precizním bezchybným výkonům. Vítězem kategorie párů se stal Petr Vlašic s Lordem a Bubinem. Přes jedno zaváhání v první jízdě byl jeho konečný výsledek 167,44 trestného bodu bezkonkurenčně nejlepší.
 
S třetí příčkou v královské kategorii čtyřspřeží se musel spokojit lídr žebříčku Petr Vlašic. V každém z kol zaváhal sice jen jednou, tentokrát to ovšem v silné konkurenci na vyšší pozici nestačilo. Stejný scénář měly i jízdy Josefa Hroudy, dovezl si po jedné chybě v každé jízdě. Byl však rychlejší než Petr Vlašic, a tak bral pomyslné stříbro. S velkým náskokem bezmála dvaceti trestných bodů zvítězil Jaroslav Juráň. Nejen, že shodil pouze jediný míček, ale v obou rozjížďkách projel trasu ve vysokém tempu.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE