reklama 11A

Devadesátka EquiTV z 5. skokového ZJP v Hradištku

ikonka

Devadesátka EquiTV je věnovaná poslednímu předfinálovému kolu Zimního jezdeckého poháru ČJF v parkurovém skákání. To se konalo 10. března v Hradištku u Sadské. Připomeneme si v ní, komu se dařilo v jednotlivých túrách halového seriálu...
14.03.2018 16:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKA EQUITV SLEDUJTE V TOMTO ODKAZU

Poslední předfinálové kolo Zimního jezdeckého poháru se konalo v sobotu 10. března v Hradištku u Sadské. Mezi jezdci byl o soutěže velký zájem. Parkur stupně obtížnosti ZLP s návazným rozeskakováním byl připravený pro účastníky túry určené pro děti na ponících. Obě části soutěže se bez zaváhání podařilo překonat pěti dvojicím. S dvěma nulami a v nejlepším čase 21,14 sekundy procválala cílem rozeskakování Petra Pařenicová na Maiximovi. V letošní premiéře Pony túry to bylo již podruhé.

Celkem čtyřicet dvojic se postavilo na start soutěže s překážkami do 115 centimetrů, která byla hodnocená do takzvané Malé túry. Přesně polovina z nich získala po čistém výkonu vstupenku do rozeskakování.Vítězkou se stala Kateřina Návojová s Terezkou. Ta jako jediná dokázala překonat parkur rozeskakování bez chyb a zároveň nejrychleji. Její čas měl hodnotu 27,62 sekundy.

Překážky s výškou do 125 centimetrů byly připraveny pro účastníky Velké túry. Desítka nejlepších pokračovala ze základního kola do finále. Jediná dvojice, kterou tvořili Jan Štětina a Zento-S, dokázala absolvovat kompletní soutěž Velké túry bez trestných bodů. Jan Štětina tak bral potřetí nejvyšší počet bodů do žebříčku a se 77 body je jasným vítězem základních kol Zimního jezdeckého poháru.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE