reklama 11B

Devadesátka EquiTV z vozatajského ZJP v Brně

ikonka

V neděli 18. února se v hale VFU v Brně odehrálo další kolo vozatajského Zimního poháru ČJF. A právě tomu je věnovaný další díl souhrnné rubriky EquiTV s názvem Devadesátka... Komu se v Brně dařilo, se dozvíte ve videu.
22.02.2018 08:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKU EQUITV ZE ZJP V BRNĚ SLEDUJTE TADY

Vozatajská část Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace má za sebou již tři kola. V rámci toho třetího se jezdci spřežení sjeli v neděli 18. února do haly Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Připraveny byly všechny tři pohárové kategorie. Účastníci měli největší zájem o soutěž jednospřeží, do které bylo přihlášeno devět zápřahů.

Těsný rozestup dělil kategorii jednospřeží dvě nejvyšší příčky. Michaela Lesáková skončila po čistých jízdách druhá s celkovým skóre 114,62 bodu. O pouhé tři desetiny bodu lepší výsledek v součtu zaznamenal Dominik Brumovský a mohl se tak v třetím pohárovém závodě radovat z vítězství. 

Vítězem ve dvojspřeží se stal Milan Domes, jenž v brněnském závodě skvěle vyvážil v obou jízdách preciznost a rychlost. Do královské kategorie čtyřspřeží byly nahlášeny tři kočáry, přičemž dva z nich vedl Petr Vlašic. Pro vítězství si dojel Petr Vlašic se čtyřspřežím ve složení Bubin, Lord, Arien a Ferda. Trať obou rozjížděk překonal velmi rychle a navíc bez zaváhání. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE