reklama 11A

Devadesátka EquiTV ze čtvrtého skokového ZJP 2018

ikonka

Poprvé v historii Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace hostil tento halový seriál Zemský hřebčinec v Tlumačově. Parkuroví jezdci tam závodili o body do seriálového žebříčku v sobotu 3. března. Podívejte se na zpravodajskou 90ku EquiTV!…
07.03.2018 20:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESTÁKU EQUITV MŮŽETE ZHLÉDNOUT ZDE

 
Počty startujících výrazně ovlivnilo mrazivé počasí, které potrápilo celou Českou republiku. I tak se však v túře pro děti na ponících představilo šestnáct dvojic, z nichž celkem deset si se základním parkurem obtížnosti ZL poradilo bez zaváhání. O vítězi tak muselo rozhodnout rozeskakování. S dvěma svěřenci postoupila do rozhodující části Eliška Petrusová. S Juráškem procválala cílem s čistým kontem v čase 15,84 sekundy a brala tak pomyslné stříbro. Ještě lepší výkon předvedla s Kačenkou, s níž po bezchybné a nejrychlejší jízdě ve čtvrtém kole letošní Pony túry suverénně zvítězila.
 
Malá túra pro jezdce na velkých koních byla tradičně vypsaná jako L s jednou hvězdou, její překážky tedy dosahovaly výšky do 115 centimetrů. Soutěž byla vypsána s návazným rozeskakováním, do kterého každá bezchybná dvojice pokračuje rovnou po překonání poslední překážky základního parkuru.Čistě překonal obě části parkuru pouze Zdeněk Žíla, a to rovnou se dvěma koňmi. S Jacampem procválal cílem v čase 34,51 sekundy. O celých osm desetin sekundy rychlejší byl s druhým ze svých svěřenců klisnou Loveen Monet a dojel si tak pro vítězství v Malé túře Zimního Jezdeckého poháru.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE