reklama 11B

Devadesátka EquiTV z GP CET 2018 v Lysé

ikonka

Vrcholem parkurové části pětidenního Jezdeckého festivalu, který se koná od 21. do 25. března na výstavišti v Lysé nad Labem byla páteční Grand Prix Czech Equestrian Teamu. Ta se jela jako dvoukolová soutěž s překážkami do 140 centimetrů.
24.03.2018 09:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

PODÍVEJTE SE NA DEVADESÁTKU EQUITV ZDE

 
Bez jediné chyby dokončily soutěž čtyři dvojice. Jednou z nich byl Jakub Novotný s Perrym. V prvním kole bohužel inkasoval jeden trestný bod za čas, a tak tušil, že na nejvyšší příčky mu to asi nestačí. Čas 54,14 skundy by jej beztak zařadil na 4. místo celkového pořadí.
 
Úřadující mistr České republiky v jezdecké všestrannosti Miloslav Příhoda v sedle Silkanny také nepatřil mezi nejrychlejší dvojice. I když na jeho bodovém kontě svítila i po druhém kole nula, musel se spokojit s bronzovou pozicí. 
 
Jeho výsledný čas byl 50,97 sekundy, což bylo na setinu stejně, jako v případě loňského vítěze Grand Prix Czech Equestrian Teamu Jana Štětiny s Celanem S. Ten si ovšem nesl z úvodu soutěže zatížení 4 trestnými body za jednu chybu a skončil tak až pátý.
 
Velká cena měla zásluhou Manuela Prause s Cadillacem z Německa mezinárodní nádech. Cílem projel v čase 49,38 sekundy a mohl se radovat z průběžného vedení.
 
O to jej mohla připravit už pouze Tereza Mücková s Control Me Karsit, jež díky nejlepšímu výsledku z prvního kola nastupovala do toho druhého jako poslední. I napodruhé se jí podařilo předvést čistou a nejrychlejší jízdu, což pro ni znamenalo celkové prvenství.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE