reklama 11B

CSN Linz s českou účastní

ikonka

V rakouském Linzi se ve dnech 30. března – 1. dubna konají národní skokové závody CSN, na nichž máme také několikačlenné české zastoupení. Čeští zástupci nechyběli ani na předních místech, a to zásluhou Aleny Gasperl či Natálie Soukupové…
31.03.2018 14:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během pátečního dne si první příčku připsala ve stylové soutěži Alena Gasperl s koněm Gossip Girl. Jednalo se o skokovou soutěž 105 centimetrů vysokou, která byla otevřena výhradně pro pětileté a šestileté koně. Tentýž výkon pak česká dvojice zopakovala i v sobotu, když si odnesla známku 7,6 bodů, a připsala si na konto druhé vítězství.

Na stejně vysokém parkuru, avšak pro jezdce a koně bez omezení, si zasloužila za svůj výkon během pátku druhou pozici Alžběta Vyštajnová a Elzar. Tentokrát se jednalo o soutěž hodnocenou na čas. Sobotní část pak ovládla Natálie Soukupová a Cassandra. Na jejich čas nikdo ze soupeřů nestačil.

V sobotu se parkur 105 centimetrů vysoký jel také na styl. Pěkné čtvrté místo si zasloužila Eliška Opravilová a Kook De Peňaflor.

Páteční parkur 115 centimetrů vysoký, v němž rozhodoval vedle trestných bodů dosažený čas, si dojela pro 12. pozici ve výsledkové listině Natálie Soukupová a London. Tato česká dvojice absolvovala připravenou trasu bezchybně. Natálie Soukupová neměla daleko k úspěchu ani v následující páteční soutěži 125 centimetrů vysoké. S koněm Hamilton však jednou chybovala, což ji připravilo o umístění v elitní trojce. Bezchybná byla Alžběta Vyštajnová a Sitting Bill, která si dojela pro 13. místo.

Závěrečný páteční parkur 135 centimetrů vysoký absolvovala z české ekipy nejlépe Kateřina Zigová, která po bezchybné jízdě s klisnou Ella dokončila jedenáctá.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE