reklama 11C

Nedělní hymna i úspěch v GP na CSIO Linz

Úspěšný den mají za sebou čeští reprezentanti při závěrečném dnu na CSIO4*-W v rakouském Linzi. V neděli 7. května na první místo dosáhla Zuzana Zelinková ve finálové soutěži pro mladé koně. Dále se dvě Češky probojovaly do rozeskakování Grand Prix…
07.05.2017 17:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková si přivezla do Linze opravdu výbornou formu. Po předešlých úspěších totiž v neděli nenašla s Evitou R přemožitele. Tato česká dvojice si poradila bezchybně se základním kurzem finálového parkuru při Youngster Tour a v rozeskakování dokončila bezchybně a nejrychleji. V areálu tak bylo možné slyšet českou hymnu. Česká dvojice přitom předvedla suverénní jízdu a v cíli měla náskok více jak jednu vteřinu.

Zuzana Zelinková zároveň s Emmou Augier de Moussac zajely bezchybně i Grand Prix, která se jela na parkuru 160 centimetrů vysokém. Obě jezdkyně v rozeskakování nakonec jednou chybovaly. Lepší Emma Augier de Moussac skončila s Divou na páté příčce. Měla však lepší čas než nakonec vítěz Niels Bruynseels s koněm Cas de Liberte. Zuzana Zelinková s Caleri II dokončila na osmé pozici.

Alena Gasperl s Chacco Bellou inkasovala 4 trestné body, Ondřej Zvára s Cento Lanem i Kamil Papoušek a Centisimo dokončili se dvěma shozeními.

Během dne se dobře představil i Aleš Opatrný, který s Idariem van het Netehof obsadil v Siver Tour (140 cm) pěkné šesté místo. Jen o jednu pozici níže se pak umístila Alena Gasperl s koněm Caillou.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 

 

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE