reklama 11C

Zelinková vítězkou sobotní Youngster Tour v Linzi

Česká ekipa pokračovala v sobotu 6. května programem závodů CSIO4* v rakouském Linzi. Nejvíce se Čechům dařilo v rámci soutěže CSIYH1*. Tam zvítězila Zuzana Zelinková, která se v soutěži představila v sedle klisny Evity R…
06.05.2017 19:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: Lukáš Klingora

V soutěži pro mladé koně CSIYH1* odstartovala necelá padesátka závodních dvojic. Mezi nimi nechyběli ani čeští jezdci. Nejlepšího výsledku na překážkách s výškou 135/140 cm dosáhla Zuzana Zelinková. Ta zde sedlala klisnu Evitu R. Česká dvojice dorazila do cíle s nulou a v nejlepším čase, což znamenalo vítězství pro českou vlajku. Úspěšný byl v soutěži i Kamil Papoušek spolu s Cartanem K. Ani tento jezdec nechyboval, nicméně čas jej odsunul až na osmou příčku výsledkové listiny. Jeden trestný bod inkasoval Aleš Opatrný s Kaizarem – A.

Češi nastoupili i do nejvyšší soutěže sobotního programu. Soutěže s výškou překážek 150/155 cm se zúčastnilo čtyřiačtyřicet dvojic. Z českých reprezentantů zde nejlépe dokončil Aleš Opatrný, který spolu s Dimarem VD Looise Heide absolvoval nástrahy parkuru s osmi trestnými body. Tento výsledek stačil až na druhou desítku výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE