reklama 11D

CIC2* v Kreuthu zahájil nejlépe z Čechů Pokorný

Velmi dobrou výchozí pozici si v silné konkurenci při dvouhvězdových závodech všestrannosti v Kreuthu vytvořil Robert Pokorný. V pátek 8. dubna zajel z devětačtyřiceti dvojic šestnáctou nejlepší drezuru. Na špičce se dle očekávání drží Němci.
08.04.2016 15:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Robert Pokorný s Boline si v CIC2* Kreuth vyjel dobrou pozici pro další část závodu. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Robert Pokorný a Boline jsou po drezurní úloze CIC2* Kreuth, která se jela 8. dubna na průběžné šestnácté příčce. Je to výborná výchozí pozice do sobotního cross-country. V soutěži je 49 dvojic, mezi nimi třikrát světová jednička Michael Jung nebo další německý reprezentant Andreas Ostholt. Závodí i Ingrid Klimke
 
Po drezurách jsou to právě Němci, kteří obsadili čelo závodu. Vede Julia Krajewski na koni Chipmunk FRH, jejíž výkon byl přepočten na 27,80 trestných bodů. Druhý je Michael Jung na La Biosthetic Sam, třetí je stejný jezdec s fischerTakinou. Čtvrtá je Ingrid Klimke s Horsewear Hale Bobem. TOP 5 uzavírá opět Michael Jung s fischerRocanou
 
Kromě Roberta Pokorného a Boline startovali ještě Iva Baďurová a Bounty Amadeus, kteří si drží šestatřicáté místo a Miloslav Příhoda na Captain Hero, jenž je na průběžné jednačtyřicáté příčce.
 
Již se také odjela první polovina drezurních úloh pro CIC1*. Také v této úrovni máme tři jezdce, pořadí však bude jasné až v pátek navečer po odjetí druhé poloviny soutěžících. Barbora Kamírová s Vanessou Mae je zatím čtrnáctá a s Christem třiadvacátá.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE