reklama 11D

Čeští jezdci se prosadili na CNC ve Strzegomi

Početnější skupina českých jezdců se vypravila ve dnech 2. – 3. dubna na národní soutěže všestrannosti do oblíbené Strzegomi v Polsku. Čeští reprezentanti se nejen neztratili, Jaroslav Hatla a Miloslav Příhoda dosáhli i na první příčky…
04.04.2016 21:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Fotogalerie: Šárka Orctová a Katarzyna Boryna

Jaroslav Hatla a Reenmore Alfie si nejlépe poradilinejnáročnější soutěží CNC1* a v konkurenci 26 dvojic si dojeli pro první místo. Na kontě měli méně jak 50 trestných bodů, a to konkrétně 46,2. Toto zatížení si odnesli pouzedrezurní zkoušky. Terénní jízdu i parkur dokončili bez trestných bodů.

Stejný průběh soutěže nastal i v případě české dvojice Miloslav Příhoda a Ferreolus Interkonix. Drezurní zkoušku dokončili za 41,4 trestných bodů, což byl zároveň konečný výsledek, který znamenal prví místo. Druhý nejlepší výkon předvedla opět česká reprezentantka, a to Gabriela Slavíková a Ronaldo. I ti si přinesli do cíle pouze zatížení z drezury, a to v podobě 42,4 trestných bodů. Do elitní pětky se dostala ještě Eliška Orctová. Ta byla s Konie ohodnocena v drezuře stejně jako Gabriela Slavíková, dva trestné body za překročení času v krosu je odsunuly právě na páté místo.

I soutěž polské „L“ mělo české jezdce v nejlepší pětce, a to rovnou tři. Druhá příčka patřila opět Gabriele Slavíkové, a to s Deli (47,6). Jen o jedno místo níže dokončil Petr Myška a Lucky´s Chika (49,1) a pátou pozici si zasloužil Dušan Simovski s koněm Christa du Soler (50,6). V nejnižší soutěži LL se z třetí pozice radoval úřadující mistr České republiky Robert Pokorný, který předvedl letou pětiletou Rheu (49,2). Čtvrtá dokončila Gabriela Slavíková a Cofi (50,2).

 

Jezdcům přálo dobré počasí, i když to zpočátku nevypadalo a v pátek dokonce sněžilo. Poté se však již vyjasnilo. Trasa byla od pořadatelů jako vždy výborně připravena. Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }