reklama 11D

Tým Miami Glory vítězem prvního kola GCL Berlín

Tři týmy dokončily první kolo v rámci jedenácté zastávky Global Champions League v Berlíně bezchybně. V pátek 28. července se na zlatou příčku postavili Denis Lynch a Georgia Bloomberg z týmu Miami Glory. Devět týmů překonalo parkur s jednou chybou…
29.07.2017 10:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Foto: GCL / Stefano Grasso

Místa v elitní trojici zahajovacího kola GCL v Berlíně si rozdělily tři bezchybné týmy. Pro první příčku si dojelo družstvo Miami Glory, v jehož barvách se při tomto mítinku představil David Lynch a Gerogia Bloomberg, s vítězným časem 129.61 sekund.

O necelou vteřinu pomalejší byl tým Valkenswaard United. Bertram Allen a Alberto Zorzi totiž dorazili do cíle náročného parkuru z dílny Franka Rothenbergera v čase 130.34 sekund.

Doposud vedoucí tým žebříčku GCL 2017 Hamburg Diamonds v pátečním kole vybojoval bronz. Čas Erica Lamaze a Jose Verlooye byl 132.99 vteřin.

O tom, že druhé berlínské kolo GCL přinese opravdu napínavý průběh, vypovídá fakt, že celkem devět družstev překonalo nástrahy parkuru pouze s jednou chybou. Čtyři trestné body po pátečním kole počítá Monaco Aces, Vienna Eagles, St Tropez Pirates, Madrin In Motion, Mexiko Amigos, Shanghai Swans, Moscow Bears, Paris Panthers a Doha Fursan Qatar.

Zdroj. tisková zpráva GCL

Výsledkovou listinu prvního kola GCL Berlin naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




Štítky: GCLGCTBerlin
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE