reklama 11C

Domácí mítink GCL 2017 pro Berlin Lions zahájen

V pátek 28. července začíná v berlínské Sommergarten jedenácté kolo Longines Global Champions Tour a Global Champions League 2017. Tato prestižní série se v Berlíně koná vůbec poprvé! Chybět samozřejmě nemohou „domácí“ jezdci z Berlin Lions!
28.07.2017 10:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Od založení Global Champions League v roce 2016 jsou jednotlivé týmy, které se této atraktivní série účastní, pojmenovány podle destinací, jež jsou s celým okruhem spjaté. V jedenáctém letošním kole došlo na německou metropoli, která dala název družstvu Berlin Lions, jehož členy jsou také reprezentanti Czech Equestrian Teamu – Anna Kellnerová a Aleš Opatrný. Vedle nich se v řadách Berlínských lvů představí při berlínském kole další z opor družstva – Rakušan Max Kühner. 
 
Soutěž GCT startuje v pátek 28. července. V zahajovacím skákání od 14.00 hodin uvidí publikum všechny tři zmíněné jezdce. Do dvoufázového skákání s překážkami do 145 centimetrů nastoupí Aleš Opatrný s Balguerem, Max Kühner na Chardonnay 79 a Anna Kellnerová s Classicem. 
 
V 17.15 hodin vypukne prvním dílčím kolem soutěž Global Champions League. Za Berlin Lions budou na překážkách do 150 centimetrů bojovat o body do žebříčku Anna Kellnerová v sedle valacha Calcourt Falklund a Max Kühner na Electric Touch.
 
Mítink CSI5* v rámci GCT a GCL pokračuje v sobotu 29. července. Od 12.40 je na programu druhé kolo ligového klání. Výška jeho překážek bude dosahovat až 160 centimetrů stejně jako překážky v Grand Prix, do níž nastoupí kvalifikované dvojice od 16.15 hodin. Neděle pak přinese klasickou stopadesátku na čas, která proběhne od 15.00 hodin. 
 
Startovní či výsledkové listiny a on-line přenos najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Vše o týmové soutěži GCL je na adrese: www.globalchampionsleague.com
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE